art meeting point

Can Framis... Bravo!

ALAMÀ es surt amb aquesta mostra, Clàsicos Desollados.. on trobareu un dels meus favorits de l'impressionisme anglès... més que recomenable... increíblement bona !

http://www.fundaciovilacasas.com/ca/exposicio/clasicosdesollados

 

De la mà d'en Joan Abellò surt aquesta fantàstica :) exposició de cartells mítics i històrics del Festival de Cine de Terror i Fantàstic de Sitges. Treball elaborat que des de la recopilació a l'exposició junt amb una documentaciò clau que hi aplaudim per la seva qualitat i estrena d'una sala nova que hi promet... Apunteu horaris de visites per que no us la podeu perdre. 

"hi ha un lloc amagat al barri amb molt d'encnt.. olora a la mama.."

 

http://arxiufotografic.bcn.cat/es/prorrogada-la-exposicion-oleguer-junyent-fotograf-roda-el-mon-i-torna-al-born-hasta-el-viernes-20-de

 

 Casa en foto... Barcelona i les seves històries vinculades a fotògrafs que hi han vibrat amb les nostres energies... les seves.. les úniques que són úniques per a mi i que se sumen en les úniques de tots i del món.

Oleguer Junyent..Roda el món i torna al Born.. més que recomenable i un treball formidable d'un equip amb molt de potencial de la ciutat.. per a mí,...la més meravellosa del món..

http://lameva.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomana_t
Registre Propietat Intel.lectual
Registre Propietat Intel.lectual